Donald Trump i Melania iznenadno putuju u Irak kako bi posjetili američke postrojbe


Predsjednik i prva dama

Iznenadite američke vojnike u Iraku

Uz kasni božićni posjet

26.12.2016 12:38 PST

Donald i Melania Trump odveo je tajnu vožnju saonicama preko noći u Irak kako bi iznenadio vojnike … i poželio im sretan Božić.

Dva su ljeta dolazila iz Washingtona kasno za Božić i putovala preko noći u Zrakoplovna baza Al Asad zapadno od Bagdada … obilježila je prvi put predsjednika u posjetu američkim trupama u borbenom području od početka njegova predsjedanja.

Trumpov tajnik za tisak, Sarah Sanders, kaže POTUS i prva dama se sastaje s vojnicima i visokim vojnim vodstvom kako bi im se zahvalili na "njihovoj službi, uspjehu i žrtvovanju".

Putovanje je, kako se izvješćuje, čuvano u tajnosti iz sigurnosnih razloga, a dolazi u teškim vremenima za Prez u D.C. … 5 dana nakon djelomičnog zatvaranja vlade.

Tu je i a Izvješće NY Timesa tvrdeći da je Trump dobio dijagnozu zloglasne koštane droge kako bi se izbjegao nacrt rata u Vijetnamu od doktora na nogama kao "usluga" svome ocu, Fred Trump,

Prema izvješću … kćeri podijatara tvrde da je njihov otac – koji je unajmio njegov ured od Freda – učinio uslugu kako bi se dobro slagao sa svojim stanodavcem.

Unatoč tvrdnjama, Donald i Melania se smiju dok se rukuju i uzimaju selfije s trupama … i mi jako sumnjamo da će se pojaviti tema o koštanim izdancima.