GPS i mobilni Apple Watch Series 3 dosežu najnižu cijenu na Walmartu


Amazon četvrti u julu od prodaje jabučni sat serije 3 gps mobilni srebrni aluminijski kofer od 38 mm sa bijelim sportskim pojasom 1

Glasine o Apple Watch Series 5 na Appleovom iPhoneovom rujnu mogu značiti ozbiljne popuste na prethodne modele. A što se tiče kvalitetnih pametnih satova, nema boljeg odabira od Apple Watch-a, čak i ako nije najnoviji u nizu. Ako se želite baviti sportom na zglobu, najbolja ponuda na tržištu je Apple Watch Series 3 s Wi-Fi-jem i mobilnim telefonom. Ako usporedite seriju 3 sa serijom 4, to se ne razlikuje mnogo od najnovijeg modela. Krenite prema Walmartu za 38mm Apple Watch Series 3 s bijelim sportskim trakom za samo 229 dolara umjesto uobičajenih 379 dolara. Ovaj Apple Watch Series 3 je najniža što smo vidjeli.

Smartwatch Apple Watch Series 3 dolazi s virtualnom SIM karticom koja koristi isti broj kao i vaš telefon, što omogućava da se sve aktivnosti temeljene na telefonu repliciraju na vašem zglobu. To je posebno pogodno za ljude koji se ne žele brinuti oko toga što nose težak telefon dok rade, ili za one koji se ne mogu mučiti da više puta sinkroniziraju svoj mobilni telefon s satom.

KUPI SADA

Spajanje vašeg iPhonea na pametni sat putem Bluetooth-a omogućit će obavijesti u stvarnom vremenu i kontrolu reprodukcije glazbe. A budući da je mobilni, i dalje možete primati ažuriranja, pa čak i odgovarati na pozive, poruke i upozorenja na društvenim mrežama čak i kad niste daleko od telefona. Glazba se također može izravno reproducirati (čak i bez sinkronizacije) putem Apple Music pretplate ili putem aplikacije Radio.

Apple Watch Series 3 djeluje i kao pouzdan tragač za zdravljem i fitnessom. Može pratiti otkucaje srca, poduzete korake i sagorijevane kalorije te ima opsežne mogućnosti praćenja za niz aktivnosti poput hodanja, trčanja, plivanja i vožnje biciklom. Ostale funkcije uključuju podsjetnike za kretanje i značajku disanja s pažnjom. Sve se statistike uspoređuju u aplikaciji Aktivnost na vašem telefonu gdje je sve postavljeno na način koji je lako čitati i razumjeti.

U smislu dizajna, Apple je Seriesu dao traku s remenom pod nazivom "Sport Loop". Koristi sustav kuka i oko za postavljanje različitih veličina ručnih zglobova i može se ukloniti ako želite malo popraviti stvari. Daljnje mogućnosti personalizacije pružaju se putem lica koje možete povremeno mijenjati prema vašem raspoloženju ili odjeći.

Unatoč tome što već ima dvije godine, Apple Watch Series 3 još uvijek je solidan ulaz u svijet nosivih predmeta, pogotovo ako ste korisnik iPhonea. Uzmite 38 mm bijelu staničnu varijantu za 150 USD manje od njegove standardne cijene od 379 USD.

Tražite više? Pogledajte našu stranicu s ponudama ponuda za najnovije i najuzbudljivije popuste na iPad, MacBooks i druge Apple proizvode.

Nastojimo pomoći našim čitateljima da pronađu najpovoljnije ponude o kvalitetnim proizvodima i uslugama te da pažljivo i neovisno odaberemo ono što pokrivamo. Cijene, detalji i dostupnost proizvoda i ponuda u ovom postu mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku. Prije kupnje provjerite jesu li još uvijek na snazi.

Digitalni trendovi mogu zaraditi naknadu za proizvode kupljene putem naših veza, što podržava rad koji činimo za naše čitatelje.

Preporuke urednika