Najbolji televizori ispod 1.000 dolara


Najbolji televizori ispod 1000Naslijedit ćemo potjeru: 65-inčna TCL 6-serija najbolji je TV prijemnik ispod 1000 dolara. Zašto? Budući da je najbolji sveobuhvatni model, spaja ogroman, bojni 4K Ultra HD zaslon s fantastičnim paketom must-have značajki, uključujući Dolby Vision i HDR10. Također se može pohvaliti Roku OS-om za pristup jednim klikom nebrojenim vodećim streaming uslugama, poput Netflixa.

Ali ako ste na tržištu nečeg malo drugačijeg – bilo zato što imate više impresivno gledanje ili ste odani drugoj marki – postoji mnogo drugih televizora koji vrijede vašeg teško zarađenog novca. Imajte na umu da, kad povećate kvalitetu, cijena po inču zaslona također raste. To je razlog zašto 55-inčni QLED 4K televizor košta više od običnog 65-inčnog LED 4K televizora. Dakle, na vama je da odlučite što vam treba više: veći zaslon ili bolji vizualni sadržaj.

Imaš odgovor? Pomaknite se prema dolje da biste upoznali televizor (ispod 1.000 dolara) svojih snova.

Najbolji televizori ispod 1.000 dolara na prvi pogled

Najbolji televizor ispod 1000 dolara: 65-inčna TCL 6-serija

TCL serije 6 Roku

Zašto biste trebali kupiti ovo: To je (oh, tako) veliko, ima fantastičan 4K ekran i naoružan je impresivnim setom vještina.

Za koga: Onaj tko traži veliki ekran s proračunom.

Zašto smo odabrali 65-inčni TCL 6-serija 4K televizor:

Na raspolaganju su stotine televizora za manje od 1.000 dolara, ali nijedan se ne ističe baš toliko kao 65-inčni TCL 6-Series. Jednom kada je marka izbacila nagib srednjeg tona, TCL se sada natječe u onome što je zapravo NFL televizora, boreći se protiv titana poput LG-a i Samsung-a i izlazi na vrh što se tiče vrijednosti novca.

Dakle, što je tako dobro u vezi s TCL 6-serijom? Slikovito gledano, dodiruje i Dolby Vision i HDR10 za izvlačenje dodatnih detalja iz onoga što bi inače izgledalo kao prizor slabog osvjetljenja, poput natpisa na zidu pećine u filmu o Indiani Jones. Lokalizirane zone zatamnjenja stvaraju duboke crne i neusporediv kontrast.

Što se softvera tiče, pokreće ga Roku OS, osmišljeno mjesto prijenosa titana Roku. Kao takvo, ne bi trebalo biti iznenađenje čuti da je riječ o "sve na jednom mjestu" za sadržaj uživo i na zahtjev, pružajući instantni portal poput Amazon Prime Video, HBO Go, Hulu, Sling TV i Netflixa – nije pričvršćen strujni štap.

Budući da je vrhunski 4K televizor, TCL 6-serija je također isključena s glasovnom kontrolom. Samo pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i moći ćete baciti sve vrste glasnih uputa na svoj način, od zapovijedanja da pretražuju određeni film ili se prikažu kod svih željenih davatelja sadržaja, do podešavanja glasnoće.

Evo kratkog pregleda nekih naredbi koje razumije:

  • "Pronaći Teorija velikog praska.
  • "Prebacite se na HDMI 3."
  • "Igra Imenovani Survivor na Netflixu. "
  • "Isključite se nakon ove epizode Prijatelji."

Najbolji televizor ispod 1000 dolara za filmove: 55-inčna Vizio P-serija

vizio p serija p65 f1 pregled 5

Zašto biste trebali kupiti ovo: Nema TV-a koji je prikladniji za filmsku potrošnju po ovoj cijeni.

Za koga je: Ljubitelji filmova koji žele potaknuti postavljanje kućne zabave na proračun.

Zašto smo odabrali 55-inčni Vizio P-Series 4K TV:

Dok je 65-inčna TCL 6-serija najbolji sveobuhvatni televizor ispod 1000 dolara, 55-inčna Vizio P-serija je ta koja bi trebala zanimati one koji snimaju velik broj filmova. To je zato što je učitana s nekom ozbiljnom procesorskom snagom za pretvaranje starijih sadržaja snimljenih u HD ili Full HD u višu 4K Ultra HD rezoluciju.

P-serija je također naoružana nekim post-produkcijskim značajkama koje su dizajnirane da izvuku maksimum iz sadržaja na ekranu, uključujući Xtreme Black Engine Pro tvrtke koji skenira prizore, zatamnjujući piksele kad je potrebno za isporuku immersive obsidijanske crne boje razina na koje je TV poznat.

Na brodu je i HDR sa više formata s popisom podržanih standarda koji uključuju sve, od Dolby Vision i Hybrid Log-Gamma do HDR10. Spojite sve to zajedno, a rezultat je spektakularni kontrast u najsvjetlijim i najmračnijim trenucima, bogate i prirodne boje i impresivno svestran, jednolik zaslon.

"Za ovu cijenu, jednostavno ne možete dobiti bolju kvalitetu slike nego Viziova P-serija."

Drugim riječima, cijelu subotu možete provesti gledajući filmove, a onda se u nedjelju prebacite na ESPN za cijeli dan NFL-a, pri čemu televizija ističe i tu. Bez obzira na to koju vrstu sadržaja želite konzumirati – bilo da je star ili nov, film ili sportski događaj – Vizio P-serija će s njim upravljati aplombom.

P-serija se oblikuje tako da bude savršena svi sadržaj, pa zašto onda nisi ponio naslov najboljeg sveobuhvatnog televizora po ovoj cijeni? Pa, glavni razlog je veličina. TCL 6-serija košta dovoljno blizu kao Vizio P-Series – i nudi gotovo isti skup značajki – ali dolazi u paketu sa zaslonom koji je nevjerojatnih 10 inča veći.

TCL-ova suradnja s Rokuom osvojila je i 6-seriju bodova u odjelu softvera. Naravno, P-serija s integriranim Chromecast Ultra može upasti u vrhunski streaming sadržaj poput HBO Go-a, Sling TV-a i Netflix-a, ali katalog podržanih sadržaja nije nigdje tako opsežan koliko je na TCL-u.

Najbolji televizor ispod 1000 dolara za igranje: 55-inčni Samsung Q60R

najbolji tvs ispod 1000 samsung qled lifestyle 2

Zašto biste ovo trebali kupiti: To je ponuda za QLED FreeSync VRR, a na njemu je način rada automatskog kašnjenja.

Za koga je: Posvećeni igrači koji žele udahnuti svjež život svojoj igračkoj stanici.

Zašto smo odabrali 55-inčni Samsung Q60R 4K televizor:

Samsungovi QLED televizori su najbolji u tom poslu (barem na papiru) koji koriste takozvane kvantne točkice za pružanje doživljaja gledanja koji je mnogo bolji od onog na običnim LED televizorima poput gore spomenute TCL 6-serije i Vizio P-Series. Oduzimljeno, to nije nešto što prosječni potrošači žele potreba, ali će se svidjeti posvećenim igračima.

Ukratko, QLED televizori su LED televizori koji su prožeta kvantnim točkicama, malim poluvodičem dimenzija nanometara, kako bi se poboljšale performanse. Kao rezultat, procesorska jedinica na televizoru može upasti u daleko širi spektar boja i postići veću svjetlinu, što rezultira živopisnijim vizualima.

Kao i pružanje immersive slike (Fortnite nikad nije izgledao tako dobro), Samsung Q60R ima niz značajki koje će posvećeni igrači smatrati korisnim, uključujući automatski način slabog kašnjenja, koji se pokreće kada se otkrije konzola za smanjenje ulaznog kašnjenja i FreeSync VRR za Xbox One X.

Ne zaboravimo da je Samsung Q60R 4K televizor, a ne namjenski monitor za igranje, i to je prednost jer dolazi sa svim pametima koje smo očekivali od televizora visoke rezolucije, uključujući i zaštitni znak tvrtke UHD Engine, koji je odgovoran za pretvaranje HD sadržaja u 4K Ultra HD.

Također isporučuje Tizen OS za TV, što je komponenta koja Samsung-ovim televizijama povezanim s Wi-Fi mrežom zarađuje njihov "pametni" status. Omogućuje vam trenutni pristup svim vodećim televizijama uživo i platformama za streaming na zahtjev, uključujući Amazon Prime Video, CBS All Access, HBO Now, Hulu i Netflix.

Najbolji 55-inčni televizor ispod 1.000 dolara: 55-inčni Vizio P-Series

Vizio P serija P65 F1
Dan Baker / Digitalni trendovi

Zašto biste trebali kupiti ovo: To je najprikladniji 55-inčni televizor na tržištu.

Za koga je: Svi koji traže 55-inčni televizor koji s lakoćom može prelaziti između igara, filmova i emisija.

Zašto smo odabrali 55-inčni Vizio P-Series 4K TV:

Kad smo 55-inčni Vizio P-Series okrunili najboljim televizorom ispod 1000 dolara za filmove, također smo primijetili da, ako nije njegove veličine, pobijedio bi 65-inčnu TCL 6-seriju za titulu najboljeg sve oko TV-a ispod 1.000 dolara. To je zato što se može nositi svi sadržaj s lakoćom, održavajući jasnu i jasnu sliku – bez obzira na zaslonu.

Prošli smo duboko uroniti u ono što Vizio P-Series donosi na stol prije dva odjeljka, tako da se više nećemo spuštati na nitasti dio. Umjesto toga, pribilježit ćemo neke od najboljih funkcija za one koji nam se tek pridružuju, zbog čega ćemo ih morati pročitati u prethodnom popisu za detaljniju analizu.

Dobro, pa kakva su izdvajanja? Pa, P-serija je opremljena Viziovim Xtreme Black Engine Pro, koji je u kombinaciji s HDR-om – bilo da je riječ o Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma ili HDR10 – odgovoran za generiranje najčešćih dubokih crnih razina koje rezultira neusporedivim kontrastom i u svijetlim i u mračnim scenama.

P-serija je također putovala kroz Google autopraonicu, predstavljajući Chromecast Ultra ispod haube. Pomoću njih možete se uključiti u brojne streaming usluge, poput HBO Nowa i Netflixa, istovremeno nudeći mogućnost ogledala sadržaja koji se reproducira na računalu na televiziji putem Google Cast-a.

Najbolji televizor ispod 1.000 dolara s HDR-om: 55-inčni Samsung Q60R

najbolji tvs ispod 1000 samsung qled načina života

Zašto biste trebali kupiti ovo: To je QLED TV sa HDR, tako da će pobijediti u svakoj bitci za slike.

Za koga je: Svi i svi koji traže 4K televizor ispod 1000 USD sa HDR-om na brodu.

Zašto smo odabrali 55-inčni Samsung Q60R 4K televizor:

55-inčni Samsung Q60R obavezan je za igrače, ali i one koji traže televizor ispod 1.000 dolara s HDR-om. Nema sumnje, na ostalim televizorima na kojima smo prikazali sve HDR, ali nijedan od njih nema QLED ekran, tako da rezultati nisu sasvim u usporedbi s Q60R – čak i ako za razliku od TCL-a i Vizio-a, ne podržava Dolby Vision.

Nećemo prolaziti kroz ono što QLED iznova prolazi jer smo se toga dotakli u odjeljku za igre. Ako ste se samo prijavili ili vam je potrebno brzo osvježavanje, kliknite ovdje da biste dobili nekoliko svitaka za detaljnije objašnjenje. Ukratko, QLED je svjetliji i živopisniji od običnog LED zaslona.

Slijedom toga, rezultati HDR-ovih rezultata bolji su od rezultata koji bi se proizveli da se identičan HDR standard (na primjer HDR10 +) provodio na Samsung-u koji nije QLED. To je zato što Q60R ima bolji zaslon, pa bez obzira na to što je prikazana slika prirodno je jasnija, bogatiji i prirodniji profil boja.

Također ne nedostaje 4K HDR sadržaja. Pametni softver televizije predstavlja zlatno rudnik za 4K materijale, dostupan putem likova Amazon Prime Video, HBO Now i Netflix, bez potrebe za naknadnim set-top boxom ili streaming stick-om.

Kao što izreka kaže, ako nešto zvuči predobro da bi bilo istinito, vjerojatno jest. U ovom slučaju, jedna je mana što Samsung Q60R ne prepoznaje Dolby Vision kao podržani HDR standard. To ne bi trebalo da se brine za vašeg prosječnog Joea, ali ako vam je srce postavljeno, najbolje se odlučite za TCL ili Vizio.

Savjeti za istraživanje i kupnju

Koji televizor veličine mogu priuštiti za 1.000 dolara?

Televizor veličine 65 centimetara moći ćete pronaći za manje od 1000 dolara.

Mogu li dobiti OLED za manje od 1000 USD?

Nažalost ne. OLED tehnologija dostupna je samo na vrhunskim modelima i nije dostupna za manje od 1000 USD.

Mogu li s računalom koristiti HDTV ili 4K televizor?

Da, sve dok vaše računalo ima HDMI izlaz. Ako ih nema, adapteri se mogu koristiti ako to ne čine, iako obično izostavljaju zvuk.

Da li televizori ispod 1000 dolara rade s Alexa, Google Assistantom ili Siri?

Većina modernih televizora može se upariti s Amazon Alexa i Google Assistantom putem Amazon Echo, Fire TV ili Google Home. Neki televizori čak ih imaju ugrađenim, što eliminira potrebu za samostalnim prijemnikom.

Trenutno nema televizora koji imaju ugrađen Siri. Oni koji podržavaju AirPlay 2 i HomeKit, međutim, mogu se kontrolirati pomoću Siri na iOS uređaju, poput iPada, iPhonea ili iPoda, kao i Mac računala.

Koje izlaze trebaju imati televizori ispod 1000 dolara?

U pogledu ulaza i izlaza, glavna stvar na koju treba paziti je HDMI. Trebat ćete nabaviti televizor s ARC-om koji vam omogućava emitiranje zvuka na zvučnu traku ili A / V prijemnik. Svi televizori koje smo istaknuli imaju barem jedan od tih priključaka, kao i najmanje tri ukupno HDMI priključka, tako da postoji dovoljno ulaznih slika i audio kanala za Blu-ray uređaje, igraće konzole i set-top box u vašem setup.

Preporuke urednika