Prijavite se za ESPN + i uzmite 25% popusta na UFC 245: Usman protiv Covington PPV


UFC 245: Usman protiv Covingtona na ESPN +

Ultimate Fighting Championship ove se subote kreće u Las Vegas, a UFC 245: Usman protiv Covingtona sadrži tri borbe za prvake u onome što će biti jedna od najvećih MMA emisija 2019. Akcijska igra glavna kartica emitirat će se isključivo kao pay-per-view-događaj na ESPN +, pa ako tražite način da sve to internetom strujite ovog vikenda, trebat će vam ova premium streaming usluga – a ako je nemate, onda ovaj paket posla omogućuje vam da ocijenite ESPN + u vrijednosti od godinu dana, uz 50% popusta na cijenu UFC 245 PPV paketa. Čitajte dalje kako biste saznali više o ovom događaju i kako možete spremiti.

Izdvojen prošlog proljeća, ESPN + vrhunska je usluga struje koja sportskim fanovima omogućuje jednostavan pristup internetu oceanu sadržaja uživo, pokrivenost prije i nakon događaja, analize, ekskluzivne emisije i još mnogo toga. ESPN + je i jedino mjesto na kojem možete ovog vikenda usmjeravati UFC događaje s plaćenim pregledom poput UFC 245, budući da su sportski televizijski programi i borbena promocija od kasno razvijali sve ugodniji odnos (i ne očekujemo raskid bilo kada uskoro).

UFC 245: Usman protiv Covingtona posebno je zapažen događaj, jer su tri od pet borbi na glavnoj kartici borbe za prvake. Headliner je odličan obračun između branitelja Kamaru Usmana, borca ​​koji je dosad većinom letio ispod radara unatoč uspjehu, i izazivača Colbyja Covingtona, UFC-ove vlastite domaće „pete“. Ova će borba biti Usmanova prva prava odbrana naslova kao prvak u polutki. Također je važno da oba ova borca ​​dijele isti rekord od 15 pobjeda i jednog poraza koji vode u ovu borbu.

Za glavni događaj na UFC-u 245, pehari prvak Max Halloway (21-4) branit će svoj naslov protiv Alexandera Volkanovskog (20-1). Obojica su vrlo uspješni borilački umjetnici koji se hvale profesionalnim rekordima, s tim da australijski borac Volkanovski nije izgubio bitku od 2013. godine (i da nikad nije izgubio borbu od ulaska u UFC 2016.). Konačno, treća borba za naslov UFC-a 245 u ženskom je dvoboju u velikoj težini između prvakinje Amande Nunes (18-4) i izazivača Germaine de Randamie (9-3).

UFC 245: Usman protiv Covingtona emitira se ove subote u 22:00. ET, i kao događaj s platištem po prikazu, jedino mjesto na kojem se može emitirati online je ESPN +. Ako se još niste prijavili, onda ova ponuda paketa omogućuje vam ESPN + streaming uslugu u vrijednosti od godinu dana, zajedno s UFC 245 paketom po prikazu za samo 110 USD, čime uštedite 30 USD na cijeni kupnje zasebno.

Nastojimo pomoći našim čitateljima da pronađu najpovoljnije ponude o kvalitetnim proizvodima i uslugama te da pažljivo i neovisno odaberemo ono što pokrivamo. Cijene, detalji i dostupnost proizvoda i ponuda u ovom postu mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku. Prije kupnje provjerite jesu li još uvijek na snazi.

Digitalni trendovi mogu zaraditi naknadu za proizvode kupljene putem naših veza, što podržava rad koji činimo za naše čitatelje.

Preporuke urednika