PSH. Google dijeli najbolje GIF-ove za 2019. godinu kada ih riječi neće smanjiti


i ja oop

Emoji nisu jedina zamjena za namotaje oči i pretjeran izraz prilikom komunikacije u tekstu. Google je u utorak, 3. prosinca, objavio trendove pretraživanja GIF-a za 2019., popis najpopularnijih GIF pretraživanja i najčešćih mini-animacija u godini. A s slengom poput "psh" i "oop", popis sugerira da smo tako preko 2019. godine.

Prezirni „psh“ na vrhu je popisa za najtraženije termine za sleng, što je GIF-ove komičare Ed Bassmaster postavio na YouTubeu kao vrhunske rezultate. Nakon toga slijedi riječ „oo“, riječ kada nemate riječ, kako je to naziva Urban Dictionary. Slang zamijeni izraze lica skrivene prilikom komunikacije tekstom i dalje se pojavljuju na popisu trendova GIF-a za 2019., s „oh čovjek“ na četvrtom i „nije zadovoljan“ u 10..

Nije sretan

"Hustle" je treći GIF na kojem se najviše pretražuje. "Seljačka" i "tata šala" napravili su popis u petom i šestom, a pratili su "bez žaljenja", "sve" i zvijer.

Uz GIF-ove koje su najviše pretraživali, Google je sastavio i popis najčešće podijeljenih GIF-ova uspoređujući podatke iz 2018. GIF GIF-a za 2019. – iznervirani Stitch, iz Lilo i Stitch, povlačenje njegovih kapaka čini se pogodnim za trenutne trenutke godine u kojima se najprije trepne. Stich je ponovno napravio popis na trećem mjestu, ovaj put, plačući na kiši.

Jim Carrey vuče kosu i viče iz scene Lažljivac lažljivac tamo gdje njegov odvjetnički lik otkriva da ne može lagati, drugi je dijeljeni GIF u godini, prema Googleovim podacima. Na popisu se nalazi i pljuvački nasmijani četvrti, Will Ferrel iz Elfa koji vrišti ne u petom, i rasprostirati pokošenu travu radi sušenje govoreći vau. Izrazi filmskih zvijezda i dalje su omiljeni u posljednjoj polovici popisa, sa a Svježi princ Bel-Air-a-era Will Smith "oh sna", Medea odmahne glavom i jezivim osmijehom Dijete u Tiarasu.

svježi princ oh snap

A ako se pitate koje GIF-ove dijeliti u blagdansko vrijeme, Google ima i popis za to. Patuljak je sigurna oklada, s prizorima iz filma koji zauzimaju top ljestvicu, kao i dva druga mjesta na listi. Klasici 90-ih također su dobri Svježi princ u drugom i Sam u kući u trećem.

Podaci dolaze iz iOS aplikacije Tenor GIF na tipkovnici. Tenor sada daje mogućnost GIF pretraživanja u Googleovim proizvodima kao i na drugim platformama nakon što je Google kupio tvrtku prošle godine.

Preporuke urednika