Šetnja sa Zemlje objavljuje članicu Mikea 'Beard Guy' Taylor je umrla


Napustiti zemlju

Mike 'Beard Guy' Taylor umire …

Band najavljuje nagli prolaz

30.12.20185 17:52 PST

Najnovije vijesti

Član kanadskog pop benda Napustiti zemlju umro je ovaj vikend baš kad je grupa namjeravala igrati novogodišnju predstavu i krenuti na međunarodnu turneju.

WotE je najavio Mike 'Beard Guy' Taylorprolazi nedjelju na svojim službenim stranicama društvenih medija, rekavši da je mirno umro u subotu u snu prirodnih uzroka … ali nije dalje razrađivao.

U svojoj izjavi bend kaže … "Sa dubokom tugom najavljujemo prolazak našeg voljenog brata i člana benda, Mikea 'Beard Guya' Taylora. koji je išao dalje od uobičajenih sredstava. "

Dodaju … "Prošle je noći u snu mirno prošao iz prirodnih uzroka. Naše najdublje suosjećanje s njegovim dvoje djece, koje je obožavao više od svega na svijetu. Tražimo privatnost za njegovu obitelj u ovom teškom vremenu. "

Mike je bio multi-instrumentalist, ali je prvenstveno igrao klavijature i pjevao vokale za Walk off the Earth. U bend se pridružio negdje nakon što je nastao 2006. godine.

Šetnja sa Zemlje najpoznatija je po naslovnici iz 2012. godine Gotye"Neko sam znao", u kojem je svih pet članova svirao jednu gitaru dok su je pjevali. U to vrijeme video je postao virusan.

Bend je zakazan za svirku u ponedjeljak na slapovima Niagare. Predviđeno je da se idućeg veljače ovdje pojave u SAD-u, Kanadi i Europi.

Nejasno jesu li još uvijek planiraju krenuti naprijed s bilo u ovom trenutku.

POČIVAO U MIRU