Trailer Prve žene iz 1984


Pozdrav! Dobrodošli u ovo ponedjeljko izdanje The Monitor-a, WIRED-ove kolekcije najeksplozivnijih vijesti u svijetu pop kulture. Obično ovaj skup pokriva komade i dijelove iz cijelog spektra, ali proteklog je vikenda prilično dominirao Comic Con Experience (aka CCXP), masivni navijački salon u Brazilu. Da niste bili na društvenim medijima prošlog vikenda – ili ste zapravo bili u Sao Paulu na konvenciji – možda biste puno propustili. Uhvatimo te.

Evo prvog prikolice za Wonder Woman 1984

Vjerojatno je najveći pljesak na CCXP-u uslijedio u nedjelju, kada je Warner Bros. objavio prvi puni trailer za Wonder Woman 1984, Postavljen, očito, sredinom 1980-ih, sljedeći film koji će predstaviti Dianu Prince odvija se dok titularni junak „dođe u sukob sa Sovjetskim Savezom tijekom hladnog rata 1980-ih i nađe strašnog neprijatelja po imenu Geparda. ”Gepar igra Kristen Wiig i WW84 režira Čudesna žena kormilar Patty Jenkins. Film dolazi u kina 5. lipnja 2020. godine.

Evo, evo i prikolice za film Ryan Reynolds u videoigri

Da ne bi pretjerali sa Warner Bros., Disney je također donio niz stvari na CCXP, uključujući novi trailer za Slobodni momak, koji glumi Ryana Reynoldsa kao lika u videoigri otvorenog svijeta koji se odluči učiniti herojem. Film, koji također glumi Ubijanje EveJodie Comer, prikazuje se u kinima 3. srpnja 2020.

Peter Sarsgaard se pridružuje Batman