Walmart je smanjio cijene na Apple Watch Series 3 GPS + Cellular ogroman

[ad_1]

Apple Watch gps prodaja tromjesečno serija 3 pregled 4
Julian Chokkattu / Digitalni trendovi

Apple Watch je najprodavaniji pametni sat vani i to s dobrim razlogom. To je pouzdan uređaj s impresivnim ekosistemom aplikacija i robusnom značajkom postavljenom za pokretanje. Ali mobilna povezanost ga čini mnogo boljim, a Walmartova najnovija prodaja na Seriji 3 zasad je najbolja.

Ova posebna prodaja se nalazi na bijelim ili crnim modelima s aluminijskim kućištima. Verzija od 38 mm je označen sa 379 na samo 229 dolara, dok 42mm također je obilježeno 150 USD sa 409 na 259 USD. Koliko znamo, ove su cijene barem 50 dolara jeftinije nego igdje drugdje.

Ipak, djelujte brzo. Naše istraživanje pokazuje da mnogi trgovci na malo prodaju kroz posljednju seriju 3, koja se sada približava dvije godine. Po završetku ciklusa nadogradnje i Apple Satovi pete generacije na horizontu, započela je rasprodaja serije 3.

Iako je serija 4 dodala čitav niz novih značajki, uključujući veće lice gledatelja i napredne značajke praćenja zdravlja poput ugrađenog EKG monitora, serija 3 pouzdan je i mnogo jeftiniji izbor. Serija 3 je vodootporna poput serije 4 i ugrađeni GPS za preciznije praćenje treninga.

Iako nije tako brz kao Serija 4, S3 čip unutar Serije 3 je 70% brži od generacije prije, više nego primjetno ako ste posjedovali jedan od najranijih Apple Satova. Ako se još uvijek naginjete satu prve ili druge generacije, uzmite u obzir ovo svoje ne baš tako suptilno pomakanje da biste iskoristili ovu mogućnost ponude za nadogradnju.

Naravno, razumijemo da neki možda još uvijek ne žele izdvojiti toliko novca za sat. Za one od vas koji traže povoljnu ponudu, uvijek preporučujemo Amazfit Bip. Na samo 79 dolara nudi kompatibilnost s Androidom i iOS-om te ima mnoge značajke koje biste očekivali od pametnog sata.

Najbolji dio Amazfit Bip-a? Zapanjujući radni vijek baterije od 30 dana – zahvaljujući neograničenom dizajnu i softveru. Da, nećete imati aplikacije koje imaju Apple Watches, ali potrošit ćete najmanje 150 USD manje od bilo koje od gornjih opcija. Smatramo da je to prilično dobar posao!

Tražite li više pametnih satova ili tehnoloških ponuda? Pogledajte našu stranicu s kuriranim ponudama.

Nastojimo pomoći našim čitateljima da pronađu najpovoljnije ponude o kvalitetnim proizvodima i uslugama te da pažljivo i neovisno odaberemo ono što pokrivamo. Cijene, detalji i dostupnost proizvoda i ponuda u ovom postu mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku. Prije kupnje provjerite jesu li još uvijek na snazi.

Digitalni trendovi mogu zaraditi naknadu za proizvode kupljene putem naših veza, što podržava rad koji činimo za naše čitatelje.


[ad_2]