Whoopi Goldberg i Alexander Skarsgård pridružuju se "Stajanju"


Pozdrav i dobrodošli u novo izdanje The Monitor-a, vijesti o kulturi WIRED-a. Koje su danas nove vijesti? Za početak, CBS All Access 'adaptacija Stephena Kinga Stalak zaokružuje svoj cast. Također, nominirana za Oscara – i entuzijasta za samo-zadovoljstvo – Hailee Steinfeld mogla bi biti nova Hawkeye. Idemo!

Hailee Steinfeld bi mogla biti novi Hawkeye

Dolazi novi Hawkeye – a to bi mogla biti Hailee Steinfeld. Prema Raznolikost, nominiran za Oscara Bumbar glumica je ponuđena glavnu ulogu u nadolazećim Hawkeye serija za Disney +. Malo se drugo zna, ali ako je Steinfeld zaključan u njoj, glumit će Kate Bishop, koja u stripovima preuzima ulogu Hawkeyeja od Clinta Bartona (kojeg glumi Jeremy Renner u filmskom svemiru Marvel). Ne za ništa, ali ovo je prilično izvrsno igranje i moglo bi dovesti do pojavljivanja biskupa / Steinfelda u MCU-u, što bi bilo sjajno.

Whoopi Goldberg i Alexander Skarsgård pridružuju se Stalak

Za one od vas koji, poput nas, nisu znali – ili su jednostavno zaboravili – da CBS All Access radi adaptaciju Stephena Kinga Stalak, to se doista i događa. Takođe, ta serija sada ima novog člana glume: Whoopi Goldberg. Glumica je najavila svoj kasting Pogled Srijeda ujutro. Goldberg će igrati Majku Abagail, 108-godišnju ženu koja mora spasiti čovječanstvo Stalakbitka između dobra i zla. Također pridružuje uloga? Alexander Skarsgård, koji će igrati čarobnjaka Randala Flagga. CBS All Access još nije odredio datum premijere za seriju od 10 epizoda.

Dva Ured Zvijezde se prave Ured Podcast

Radite beskrajne satove Ured ostaviti da želiš više Dunder Mifflin? Ne boj se, Angela i Pam su tu da pomognu. Sljedećeg mjeseca dvije glumice iza likova – Angela Kinsey i Jenna Fischer – lansirat će podcast kako bi ponovno proživjele sve trenutke NBC sitcoma. Ured dame, koji će započeti 16. listopada iz Earwolfa, temeljito će istražiti omiljene epizode parova i njihove priče o snimanju drage emisije. Tu negdje postoji šala "to je rekla", ali mi nismo takvi ljudi koji bi se tako našalili.


Više sjajnih WIRED priča